Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Inzicht

Acht kunstenaars tonen hun visie op de huidige tijd in de expositie INZICHt

De exposite is vanaf vrijdag 4 maart te zien in Kunstruimte de Melkfabriek in Den Bosch. Het werk van het collectief, Neo Volente Art wil INZICHt geven in hoe zij de wereld op dit moment beschouwen. In deze tijd wordt er een groot beroep gedaan op de innerlijke kracht. Evenwel is het van wezenlijk belang ook de verbinding met de buitenwereld in stand te houden. In deze expositie heeft iedereen hier individueel haar werk op gebaseerd. En heeft deze inspiratie vorm gekregen in beeld en installaties. In Den Bosch de primeur, hier wordt dit werk voor het eerst gezamenlijk geëxposeerd.

In het midden van Wageningen sloten zij een aantal jaren geleden een verbond. Vriendschap en interesse in elkaars werk was de aanleiding om vaker samen te komen. Door de jaren heen is de band met elkaar steeds sterker geworden en hebben zij ontdekt dat het contrast dat zich in de verschillende manieren van werken uitdrukt, een grote inspiratiebron blijkt te zijn. Vele aspecten in de ontwikkeling als kunstenaar kwamen aan bod. Waarbij de eigen identiteit en oorspronkelijkheid niet verloren is gegaan.

De expositie is te bezichtigen  op vrijdag, zaterdag en zondag van 4 maart t/m 13 maart 2022 van 11.00 tot 17.00 uur in Kunstruimte De melkfabriek Guldenvliesstraat 4H. Exposant aanwezig. Voor meer informatie: www.neovolente-art.nl

Auteur: match10

Kunstruimte de Melkfabriek is een culturele plek in Den Bosch waar professionele kunstenaars terecht kunnen voor hun projecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: