Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Expositie Gomorra

Seks, schaamhaar, ongelijke borsten, een scheve penis, puistjes, vetrollen, afscheiding, erectie, geaardheid, speeltjes, drag, soa’s, masturbatie, BDSM, anticonceptie, abortus en gender. Het zijn allemaal doodnormale begrippen waar men veelal dagelijks mee in aanraking komt, en toch vinden we het moeilijk om erover te praten. Dit menselijk onvermogen vloeit voort uit een combinatie van onzekerheden, schaamte en onwetendheid. Via onze werken stimuleren wij een interne dialoog met het publiek, om zo het doodnormale weer heel normaal te maken.

Deze expositie over seks, seksualiteit, gender en alles daar omheen is samengesteld met werken door kunststudenten van verschillende academies verspreid over het land (FHK Tilburg, St. Joost Den Bosch, ArtEZ Arnhem). Tijdens de expositie zijn er ook evenementen georganiseerd zoals een workshop, artistic research en een spoken word performance. De expositie zal te zien zijn van 15 tot en met 19 juni 2022 in Kunstruimte de Melkfabriek.

Instagram @gomorra_expo

Exposanten

Bram van den Dries
Emely Flach
Danique Waarle
Puk van de Wouw
Kasper van Tol
Ina Brinkert
Elisa Agterberg
Renee Riebeek

Met dank aan  @gemeenteshertogenbosch

Auteur: match10

Kunstruimte de Melkfabriek is een culturele plek in Den Bosch waar professionele kunstenaars terecht kunnen voor hun projecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: